Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Transport Logistica
  • Register

Human Management

Spiller - O lume a logisticii

Logicon.ro Webdesign

Abonare newsletter

Spiller.ro

Vizitatori online

We have 3176 guests and no members online

Europrim Intermed

Alternative flash content

Requirements

ABC Broker

Cum ar fi lumea fara Romania

Transport Agabaritic

Vremea probabila

Curs Valutar

  curs valutar oferit de: cvbnr.ro

Last Minute

Stoltenberg este de părere că ar trebui grăbită integrarea Balcanilor de Vest în UE și NATO, pentru garantarea securității regiunii

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, aflat joi în vizită la Budapesta, a declarat că ar trebui grăbită integrarea Balcanilor de Vest în Alianța Nord-Atlantică și în Uniunea Europeană, în scopul de a garanta securitatea regiunii, relatează agenția MTI.

Register to read more...

Republica Moldova va prelua controlul asupra frontierei pe segmentul transnistrean

Republica Moldova și Ucraina intenționează să amplaseze puncte comune de control la trecerea graniței moldo-transnistrene. Subiectul a fost discutat între premierul ucrainean Volodimir Groisman și omologul său moldovean, Pavel Filip. Inițiativa a stârnit nemulțumirea autoproclamatelor autorități separatiste din stânga Nistrului. Cei doi oficiali au stabilit că, până la sfârșitul anului, vor fi introduse controale comune la câteva puncte de trecere a graniței, inclusiv la cel puțin unul care se află pe segmentul transnistrean al frontierei.  

Register to read more...

Bulgaria: 28 de migranți, găsiți în viață într-un camion în flăcări

Polițiștii bulgari au descoperit 28 de migranți în viață într-un camion cuprins de flăcări în apropierea satului Rezovo, de la frontiera cu Turcia, a anunțat joi Direcția regională Burgas a Ministerului de Interne bulgar, potrivit BTA.  

Register to read more...

Politistii belgieni ancheteaza noi cazuri de dumping social

Dupa ce mai multe firme romanesti de transport au declarat ca au fost anchetate cu privire la modul de derulare al activitatii de transport intracomunitar si li s-a cerut sa plateasca cautiuni extrem de costisitoare pentru a nu li se sechestra camioanele si a le permite sa isi continue activitatea pana la finalizarea anchetei, saptamana trecuta presa belgiana a relatat despre una dintre cele mai mari descinderi la mai multe firme de transport din Belgia, in paralel cu perchezitii efectuate si in Slovacia, Portugalia si Franta.

Register to read more...