Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Transport Logistica
  • Register

Human Management

Spiller - O lume a logisticii

Logicon.ro Webdesign

Abonare newsletter

Spiller.ro

Vizitatori online

We have 2642 guests and no members online

Europrim Intermed

Alternative flash content

Requirements

ABC Broker

Cum ar fi lumea fara Romania

Transport Agabaritic

Vremea probabila

Curs Valutar

  curs valutar oferit de: cvbnr.ro

Last Minute

Un bebeluş de şase luni din Constanţa a murit după ce a primit un tratament pentru răceală

Un bebeluş de şase luni a fost găsit mort, miercuri, în locuinţa sa din satul Călugăreni, judeţul Constanţa. Copilaşul fusese consultat de câteva zile de către medicul de familie şi a primit un tratament pentru răceală.

Register to read more...

Protest spontan la CFR / 114 trenuri sunt afectate de greva angajaţilor / Reacţia Ministrului Transporturilor: Greva a fost declanşată după ce am fost asiguraţi că NU va avea loc

Zeci de trenuri, între care două internaţionale spre Budapesta şi unul care venea de la Viena, sunt oprite în gări, în urma unui protest spontan al angajaţilor CFR. Mai multe persoane au cumpărat bilete şi aşteaptă pe peron, în speranţa că greva se va opri şi trenurile vor pleca din staţii.

Register to read more...

Şoferi surpinşi cu peste 200 de km/h pe autostradă. Unul dintre vitezomani era cu un motociclu

Doi bărbaţi au fost prinşi, marţi, pe Autostrada A 1 conducând cu viteze de peste 200 de kilometri la oră, unul dintre ei fiind la volanul unui motociclu, în vreme ce pe A 3 un clujean şofa cu 184 km/h. Toţi trei au rămas fără permis pentru următoarele trei luni.

Register to read more...

Poliţişti protestează în faţa Ministerului de Interne şi Ministerului Muncii. Care sunt revendicările pe care le au oamenii legii

Câteva sute de poliţişti protestează, la ora transmiterii ştirii, în faţa Ministerului de Interne, alţii manifestând şi în faţa Ministerului Muncii, aceştia fiind nemulţumiţi de salarizare.

Register to read more...